Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dag


Min dag idag

Idag är det min dag! Alla älskar mig såå, svårt att förstå.
Mitt liv är bra ...idag, imorgon är jag bara jag och undrar
om jag finns imorgon . Nästa år är jag älskad igen
av alla för det är min dag , min kära vän,
JAG FYLLRR ÅR IGEN!




Fri vers av Astrid.Wollberg
Läst 190 gånger
Publicerad 2015-02-21 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Astrid.Wollberg