Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Druckit en fågel.

Jag har druckit en fågel,
nu kvittrar den inte mer.
Men vad är det då jag ser ?

Jag ler och ber ,att den inte försvinner
så jag blir ensam.

Jag öppnar min röst,för att ge den tröst,
...med MIN sång.




Fri vers (Fri form) av Astrid.Wollberg
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-24 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Astrid.Wollberg