Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som vampyrer skyr de ljuset...


Solen skiner och ingen är ute...

Jag går långsamt gatan ner,
Inte en människa, kan jag se.
Strosar sakta vägen fram,
Solen lyser i min famn.

Vandrar ner vid stranden,
Lockas, av vågornas brus.
Ingen finns där att se,
Hur vackert, vädret är.

Går förbi mörka fönster,
Min blick fångar döda ögon.
Tomma skärmar utan svar,
Varför, göra detta val?

Solen skiner på min hud,
Men kan inte. sluta tänka.
Varför ingen vistas här,
när solen. så stark oss när.

Vinden rör sig sakta genom gräset,
Men ingen, går längre barfota här.
För skuggorna fängslar dem,
sakta dras de, allt längre in i mörkret.

Likt vampyrer skyr de ljuset,
Som kannibaler, lever de av varandra.
Men vem är jag?
Som lever, för oss.




Fri vers (Fri form) av Natte_Ravn
Läst 262 gånger
Publicerad 2013-06-17 12:00



Bookmark and Share


  wildah
Fin, tänkvärd!
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn