Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få stanna kvar.

 

 

Det är fridfullt här
det är lugn
och jag
vill aldrig
åka
hem.

Hem till
storstadsluft.
Hem är inte
där hjärtat är.

Hem är där
alla måsten bär din kropp
upp för en trappa av
besvär och kram
där du inte kan
slappna
av.

Jag vill stanna här
där jag kan
glömma
att ångest
tär
och tar
mer energi
än vad jag
någonsin
någonsin
någonsin
kommer att ha.

Snälla låt mig få stanna kvar.

 

(snälla 

snälla

snälla)




Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-18 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm