Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Resa i Livet. Foto Näcken Ernst Josefsson


Ekonomi Klass

Ful öl & cigarr

Men fin sol & änglamark

Läser en god bok på fadersspråket

Njuter en stund bekymmerslöst

I väntan på ett besök

Hör vinden susa bland trädtopparna

Fåglarna sjunger kärleksånger

Snart doftar min lya Italien

Kryddor, tomatsås, Toscano Antico

En byfåne visar sig vid horisonten

Min plats är hotad

Hon brukar vara aggressiv

Hoppas lugnet infinner sig

Jag känner mig på vakt

Skogsduvan flyger över mitt huvud

Ekonomi klassen är ej bara på ett flyg




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 374 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-18 13:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano