Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar/hatar

Ofta, när man hör någon säga - jag hatar hon/han
Så säger någon; hatar är ett starkt ord använd det inte i onödan

Själv tycker jag att älskar är ett väldigt starkt ord
Och det slänger folk omkring sig som om det inte vore nå speciellt

~J




Fri vers (Fri form) av ~ J
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-18 20:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sant.
Säger jag att jag hatar/älskar något menar jag det.
Och en sak jag verkligen hatar är just när folk säger att "hata är ett starkt ord".
En annan sak jag hatar är par som kallar varandra "älskling". Det låter extremt krystat, tillgjort och amerikaniserat.
Jag tror att sådana människor gömmer sig bakom en fasad.
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

~ J