Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
in the end.


även gudar blir begravna till slut

just då
verkade vi vara odödliga;
och inte bara odödliga –
vi var gudar

men livet och döden sprang förbi oss
vi blev lurade
kalla det vad du vill

nu ligger vi under jorden
kalla och vita som is
våra ansikten är tomma
och vi minns
tänker på oss själva som de lurade gudarna
vi blev bestulna på allt liv och all glöd
men i det ögonblicket trodde vi att vi inte kunde dö




Fri vers av galjonsfigur
Läst 552 gånger
Publicerad 2006-03-02 20:58



Bookmark and Share


    ceeba
Den har dikten var varkligen bra! Ska skriva ned den i min dagbok om det ar ok!...PS:jag ar i australien just nu och darfor kan jag inte skriva med aao....Ds:
2006-03-06

  K*
fy 17 ! så sorgligt, vemodigt. bra text .
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur