Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var som...

Grupparbete i skolan om sex
så blev en tös konkav allt mer konvex
frågorna bara kläcks
hu´vena mot henne sträcks
då frågan vem pappan är, plötsligt väcks...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-19 17:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Funderingar om....
2013-06-20

  lodjuret/seglare VIP
Har du sett filmen 'Little big man' med Dustin Hoffman? Där tar de verkligen tag i 'problemet'. Man kan ju förstå att det hos civiliserade folk behövs insikt, medan naturfolk väl bara... som samerna till exempel, de kan ha ju kåta precis överallt.
2013-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt