Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödgubbarna, rödgubbarna...

J a de röda bären frossar jag i
O ch hela veckan skall det så bli
R öda bären, många liter, fyller skålen
D å och då emellan målen
G rabbar jag tag i några gubbar
U nderbart och äter på, ingen rubbar
B ärplockeriet
B ara jag har tillgång till just det skafferiet
A bsolut det bästa köp jag har gjort
R öda bären gillar jag ju stort
N u när de smakar så gott och utan fett
A bsolut smalmat, säger jag och tar nästa bett




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-19 18:03



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt JÄTTE-GOTT
Det Godaste är just NU
*JORD*GUBBAR*
Kram*I.Åberg
2013-06-21

  Lars Hedlin
Smaskens;)
2013-06-20

  Eva Helene VIP
Och de kryllar av vitaminer, mineraler och antioxidanter så bättre kan det inte bli.
Fint ordat!
2013-06-19

    ej medlem längre
Så gott...
2013-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt