Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En upplevelse, skakande.


Saker och ting.

Befinner mig i ett rum. Går mot ett bord. Bordet backar i samma takt som jag närmar mig. Går mot väggen; denna avlägsnar sig, när jag nalkas .Går att sätta mig i en stol; den glider undan, innan jag hinner fram. Bokhyllan sjunker in i väggen, som alltjämt avlägsnar sig.

Befinner mig i en skog; Träden undviker mig, drar sig undan, där jag kommer. Det finns hela tiden en tom yta runt mig; som förflyttas med mig.Vart jag går. Dök jag ner i sjön, skulle vattenytan sjunka undan efterhand som jag närmade mig! Jag kan inget flytta; rummet flyr mig.
När jag begravs i jorden, når jag aldrig botten.
UE.




Prosa av Ulf Ekeram
Läst 316 gånger
Publicerad 2013-06-19 18:58

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram