Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnas en av mina 1800-tals husgudar/själsfränder NP Ödman Bilden: Världens största gökur i Schwarzwald; min egen nybyggda holk av granstam heter Gökuret på vedbodsväggen


Sommargäster [rimvers]

~¤~

Sommarvyer väntas med positivitet
tvärtom mot känslan av det aborterade fostret

det växande icke ännu fallna offret
för arboristers arbiträra tyranni

är nyfödda sommargäster

Även under vintern katt, ekorre och fåglar matats
de haver ju icke själva vinterhalvåret skapat

använd häcksax blott till att beskära
buskar, häckar och dito bersåträds vaudevi

här är nygrönskande sommarväxter

I sommar välkomnade vi dessa familjer
blåmes och tillika flugsnappare

uti den nygamla putsade och den nybyggda större
boningen där alla kan andas fritt

bland sommarväxter är nu här sommargäster

2&19 Jun 2013

L Patrik W Johansson




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-19 21:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2013-06-25

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om din så fina text!
2013-06-20

  Yrre VIP
Oj, tycker om! Älskar ditt språk här :D
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP