Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en äldre text


kallar dig för " darling " ( choka )



jag kallar dig för

darling för du tror aldrig

att jag menar dig

eller så tror du alltid!

har ej rett ut det...

alla ingår i texter

vissa oftare

vissa mera kärvänligt

när jag tänker på dig

så tror jag att du vet

känner ordvalens

vibbar, hör din melodi

om du ej gör det

så finns det många som

vill vara darlings,

så det går ej till spillo

det värmer någon

som tar det till sitt hjärta

däri sprider kärlekston -

finns många som aldrig

kallats för " darling "




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-20 21:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint ....VAmt
2013-06-24

  Marianne Räf
Att kalla någon Darling är väl fint, kan
slinka ur en bara - eller användas mkt
etablerat som "dagligt bröd" i ett
ömsesidigt förhållande. På svenska
blir det Älskling och det klingar väl
fint, det med ! :)
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran