Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lidingöbanan, spår av ett sekel


Tåg slut

Två räls är trötta på att vänta,
har blivit överkörda av livet.
Ett spår för pengar och snö,
Sekel av klockor och visslor.
Tur för ett tåg som går till ett museum,
ingen kommer att skrota det.
Men vilken grym längtan att hitta ett hjul
aldrig kommer att rulla igen,
Tiden är obeveklig och oförsonlig,
även mot en gammal metall.




Fri vers av Jorge González Reymond
Läst 758 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-20 09:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så härlig!
Det är något speciellt med tåg o järnväg
kan ju vara just historien...
Tack!
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Jorge González Reymond
Jorge González Reymond