Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick ut på balkongen och talade med regn

Jag ville tala till regnet...

gick ut på balkongen
sa till regnet att sluta
(och det slutade)

borde också ha sagt till mig själv att
- börja- .........
(*mumlar lite för mig själv*)
men den delen av projektet var
mycket svårare, det där som handlar om
själva börjandet ..

jag vet vad jag vill
men så sätter sig kroppen
helt emot
med en motsatt
åsikt

och?

det är lättare att gå ut på balkongen
i bara nattlinnet med sömnen i ögonen
och tala till moln och skälla på regn och
säga dem ett bergfast
- upphör!

Det är lätt att få som man vill med regn...
det är bara en tidsfråga
Värre är att få som man vill med sig själv.




Fri vers (Fri form) av vildvin
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-20 13:40



Bookmark and Share


  Anita Westin
Jag blir faktiskt förförd av din text! Just i stunden. Och det är vackert så!
2013-07-03

  Quasimodo
Snitsig och fyndig, sista strofen binder dikten samman och plirar illmarigt mot en!
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin