Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svala svalna

visst föll månen isär
under röken
svetslågor, skorsstenar
fördunklade vårt synfält
det var inte vi som brann
du svalnade i havet bortom bukten
djupen tog dina rörelser
och jag vinkade
tyst vacklande på båten som sa farväl
med en vissla




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-20 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar det här.
2013-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe