Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget snack om den saken...

Hon turisten den så smarta
titt i stan med en ritning starta
sa, strög ogåbart...
Nej, sa stadsbo så klart
utmärkt är det ju på din karta!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-21 09:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes indeed
2013-06-24

  lodjuret/seglare VIP
Fan bloody tastic
2013-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt