Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är väl deras grej N:o Ett!

En solvarm tjej från Calvados
får besked hon lyser som ett bloss:
-Ring SÄPO och hör!
-Vad i allsindar för?
-Om de kan komma och skugga för oss...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2013-06-21 09:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) skoj
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt