Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardag


Det är molnformationerna
som utgör landmassorna
på himlakontinenten
I ena stunden finns de
för att i nästa
försvinna, som om gränser
och gränsdragningar
aldrig existerat
eller varit särskilt viktiga
Den kosmiska Atlanten
breder ut sig
i all sin blåa prakt
på landmassornas bekostnad idag
men de vita ulltottarna bryr sig inte
Det är inte viktigt
att upprätthålla formationerna
Det är en sådan sommardag





Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-22 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife