Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

outsägligt

midsommarnattens ljus
är
så milt
så långt
så outtömligt
så esoteriskt
att det så
lindar sig runt mina ben
mina fötter
att jag snubblar
faller
och finner mig på rygg
leende ta emot
gryningens himmelska under
dess dofter
med mina bara läppar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-22 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP