Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2013.....


Klä av dig.....




I en alldeles för stor
kostym

rörde jag mig genom livet

kanske
för att nån skulle se mig

och

kanske
älska mig

men
det enda som behövdes
egentligen

var
att våga visa

själen

naken




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-23 15:54



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Denna gillade jag!!! Varför kan vi inte våga mer o ge oss hän!!

sådan känsla fick jag...av denna...
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP