Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar flirt!

Hur många gånger kan vi bryta mot reglerna?

För jag kände hur din blick dröjde sig kvar på min kropp.

Alkoholens berusning och din närhet fick mina kinder att blossa.

Och jag kunde inte låta bli att känna hur det pirrade i kroppen.

Kunde inte låta bli att le och locka dig till lite mer.

Du fanns vid min närhet hela kvällen.

Våra kroppar som nuddade varandra då och då.

Våra blickar som följde varandras rörelse.

Vår attraktion kunde inte stoppas...

Men hur många gånger kan vi bryta mot reglerna om det förbjudna...




Fri vers av Angel of love
Läst 426 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-06-23 18:35



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
....tills kärlekens sötma övergår till präglad fantasi eller torkat dike...
2013-06-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
du får bryta mot 'reglerna' hur många gånger du vill,
ty, för dig finnes bara en regel - njut fullt ut.
2013-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med de andra...härligt, men farligt...
2013-06-24

  Tess74
Älskar denna! Het pirrig och sensuell
2013-06-24

  Lars Hedlin
Lockelse av det förbjudna
2013-06-24

  Nina.H
Låter farligt farlig men härligt härligt!
Som en midsommarnatt brukar te sig..
2013-06-23

  Rise Little One
Livets lockelse...
2013-06-23

  Fem hjärtan VIP
Midsommarnatten är härlig men farlig! ;)
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love