Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som lever av svärd förgörs av svärd


Det Sjuka av två val

Passivitet

Aktivitet

Kloster

Crime Passionell




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-24 11:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA och tillochmed fler än två val ibland....
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano