Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är säker nu

har livet här
precis utanför fönstret
och en skog fylld av fåglar
böcker som vill viska sagor
och tavlor som måste målas

hela alltihop
vrider sig av längtan när
natten kommer på mörka vågor
sida efter sida
är fyllda av samma frågor

jag kan inte sova längre
allt är längtan
allt är vaka
jag orkar inte hålla andan längre
snälla
bara kom tillbaka


vad gör du nu?
vart är du?


vem hör mig nu?
vem som helst

men aldrig du




Fri vers av Galaxhjälte
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-24 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte