Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga våga sig...

I vattnet i sjön i havet kan man bada sig glad
ligga vilande gunga på vågen
känna sig omsluten och lyft som av en gudomlig kraft
bli ett med himmel av hav
känna sig som verkligen hemma
och kroppen tycks förlora sin tyngd
man känner sig fjäderlätt
när man sen kliver upp känns man så nätt
kroppen har liksom krympt
benen känns smala friska och starka
vart skall det sen barka hän åt
man känner sig som en ubåt
man slänger sig ner och ut igen
i vågen den lockande vännen
följer med och låter vattnet bära kroppen
och man känner att detta är ju toppen
för vattendroppen
är ju för själen det bästa i livet
och den skönaste bärande omslutande passoppen!












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-25 04:15



Bookmark and Share


  Drömskan
Du fick just doppet att kännas vackert :)
2013-06-30

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt Toppen**Deklamerat**
Hoppa i böljande vatten o Njut...
Fullt Ut...
Skönt att svalka Sig...
När värmen når Dig...
Kram*I.Åberg
2013-06-25

  Rise Little One
Vatten är ju vår bästa vän :)
2013-06-25

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt