Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit, röd eller blå...

Rosornas färg strålar i glans
röjer tanken vad hjärtat bär
En vit till en seren alltid fanns
men brinnade röd får en kär...

Blå vackra men så kalla tar man till i hast
när det goda tänkta bara föll i gråt, brast
När avskedstimman bara slog
och det tänkta bara dog...

Men så hjärtans gärna jag hade blivit kvar...

Men hjärtat har fortfarande en röd ros på sparlåga...

Visst det är en plåga...

Min mitt hjärta följer sin egen yoga...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-25 04:58



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Hej igen! Fin text från hjärtat.
2013-06-26

  Lars Hedlin
Bra skaldat ! Gillas ;)
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt