Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ne född poet? Kan man vara född till en titel? Då hade vi väl redan namn vid födseln...


poetissamissa en soluppgång; nyfödd

 

 

jag måste börja skriva som en poet tror jag i alla fall försöka öka poesikänslan tror jag kanske ta och stöka lite extra med det tror jag fast ändå bara när jag vet varför tror jag

 

nu snor jag nåns skrivsätt också säkert
och tror alldeles för mycket också säkert
snart gror det ogräs i min mapp också säkert
kanske jag ska bara skriva på mitt sätt också

säkert tror jag bäst som ovetande

 

vilken tur jag inte vet att jag inte är poet
tror jag
nu bor jag gladeligen i min egen tro och det
tror jag

 

får duga tills jag vet

 

jag måste inget alls
kanske poeten bara tog semester
kanske det är bättre att

 

förgylla de gester som bjuds
smaka på dem och spara
inspireras av dem och bara

 

tro sig vara poet

(ofödd hette jag inte just det)

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-25 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri