Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se bara ut genom fönstret.


Vid denna tid.

I denna tid kliver livet in genom fönstren;
Det växer, lever och kryllar ända in i sängen,
där jag ligger för öppet fönster;
Så mycket grönt, liv och klorofyll!

Kan inte sova i allt detta växande;
Och kl.0400 kommer hackspetten med fru,
och vill knacka in den nya dagen.

Ja,kära dag och älskade liv.
jag hänger gärna med
en stund till.

UE.
!




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-26 00:33

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram