Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår värld väl vårda!

V äl akta vår värld från ofärd
Å på krig få slut! Önskan beskärd!
R asera är slut!
D römland byggs resolut!
A lla blir ju sen en god fred värd!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-26 11:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
If we all could think in peace! ;)
2013-06-27

  lodjuret/seglare VIP
På kanske smått goda grunder
folk har slutat tro på under
alla skall roffa åt sig det bästa
int tänka stort på sin nästa
trots i givande finns goda stunder
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt