Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn

när alla fjärilar har dött
när alla kort är lagda
när alla ord är sagda

när du dödat mig några gånger till
när alla lögner gjort mig trött
när all smärta har gått ur
när jag tvättat mina sår
när jag byggt min mur

när jag kommer säga att jag slutat bry mig
när jag slutat se
slutat se det vackra jag hade
slutat se dig

när alla tårar runnit
och en annan lycka jag funnit

kanske jag kan sluta älska dig




Fri vers av Josephyne
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-26 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne