Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppen dripp i ny etapp

På puben i Gamla stan, "Drop In"
valde ett kärlekspar ett mörkt kryp in
då skvalar regn ner
de sa, men att så sker...
Då sa värd, ni såg väl skylt när ni gick in




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-26 21:11



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Klart bra knorr på slutet!
2013-06-27

  Ezmeralda VIP
Så bra, som bara du kan
2013-06-27

  Lars Hedlin
Yes just så!
2013-06-27

  genni VIP
haha, som alltid lika bra, kram
2013-06-26

  Tarantaran
Nomen est omen,
och just detta var
ett vått sådant..
kul text!!
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt