Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malör...

Snabba datainstruktör Per
frågas: -Hur skrivs a med ring om här?
Svarar fort han gör:
-Ser du nå´n markör?
-Nej, sa elev, jag ju ensam är...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-27 04:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) bra och skojfrisk!
2013-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt