Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett partitur i H Dur


En Del av Allt [rimvers]

~*~

Jag känner mig som en del av allt
jag mår allra bäst som en del av allt
men sen med nå't smått som spolierar allt
är jag på sidan av allt

ett barn uppskattar det minsta av allt
för att känna att de är en del av allt
för dem blir inget grand av allt
till att de är på sidan av allt

för en fru hon behöver en vigselring av karat
för att känna att hon är en del utav allt
att sen den ta av i rollspel snart
för att känna att hon är på sidan av allt

Jag känner mig som en del av allt
jag mår allra bäst som en del av allt
men sen med nå't smått som spolierar allt
är jag på sidan av allt

som den här texten till en sång kunde valts
så att alla kan sjunga med för att vara en del av allt
men med det minsta tryckfel katastrofalt
skulle den bli på sidan av allt

men nu så har jag sökt igenom den grundligt igen
så att den är en del av allt
så att den för alla är begriplig sen
och såsom sommarmolnens silverkant
har jag redan gjort en engelsk version av den
så att ingen är på sidan av allt

utan liksom den här texten en del utav allt

26-27 Jun 2013

(english original 2 Jun 2013)

L Patrik W Johansson




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-27 12:26



Bookmark and Share


  aol
verkligen toppenbra igenkännande skaldat här,
2013-06-28

    ej medlem längre
Jag tycker din text är genial!


Bokmärker!
2013-06-27
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP