Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2013.....


Sex laxar i en laxask.....

En lax
ligger mördad
gravad
och begravd
i salt och socker
och dill
från trädgårn

för att ätas
när tiden är mogen

Varde hopp








Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 375 gånger
Publicerad 2013-06-27 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP