Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*BÄSTA*


Vår Bästa

Tid är Nu

Under

Sommarens

Skönaste

Rosen

Portal


Gbg 28/6-13 AV:Irene Åberg























Fri vers av Irene Åberg
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-28 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg