Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken fröken! Vad betyder depression?


blood blood blood
är det allt du kan säga?
vill veta
orkar se?

ska vi leta tillsammans
efter det du tappat?
du har ingen ursäkt
för det röda på din
strukna skjorta

våran kaffepause
är inte som den brukar
för du darrar av sockret
och undviker påfyllning

du kan det här jag vet för
jag har sett det är ditt kall

hitta
finna
närma
såra
förklara
lämna
för ännu en drink


och ett nummer av 170 centimeter solariebränna
- fkk u





Övriga genrer av meeoorw
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-03-03 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw