Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens sapfiska strofer

Gräv den gamla världen och kasta jorden
Bort från luftens sista och första ande.
Släpp den fasta ringen som gjutet världen
fast i försvinnande.

Skjut den halva månen från livets sköte,
stjäl din stjärnas vackra bastard och drömmar.
Klistra taket, havet och solens sporrar
fast i ditt tonfall.




Bunden vers (Annat versmått) av Hampus Byström
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-29 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampus Byström
Hampus Byström