Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan färg

Jag spinner med ögonen en väv av världen—
se: dess tråd nystas grann,
som en spindel vars garn glänser i solen;
är min värld lika sann?

Skönhet och sanning går sällan samman.
Jag vill ha något jag kan ta vid som berg.
Men om jag öppnar ögonen och ser,
en värld utan färg?




Fri vers (Fri form) av Hampus Byström
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-27 12:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om din text.
2013-08-27

  peter markurth
snyggt
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Hampus Byström
Hampus Byström