Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På åtta gånger åtta

En så ursnygg träsak från Nääs
som spelkung den förs runt med en fräs
folk undrade då
vad som nu stod på
så´nt blir livet för en spelbar pjäs






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-30 08:48



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Javisst, så bra!
2013-07-01

  Klasar
kubb?
2013-06-30

  Lars Hedlin
HEpp!
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt