Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rad 4/Vers 2 ändrad efter ett upptäckt rytm fel




Fyra döda i en ring

Fyra döda i en ring
Pratar tomt om ingenting
Deras hårda steg går i
Dödens dans: Eufori

Böcker, papper, fjäderstift
Ristas ner på dödens skrift
Fram till eterns huvudbas -
Chefens egna ögonglas

Fyra döda i en ring
Skrattar högt om sorgsna ting
Chefen styr hur dansen går
Torkar bort en glädjetår




Fri vers av Blake
Läst 607 gånger
Publicerad 2006-03-03 14:12



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
snyggt, ger bra bilder, med rim som flyter.
en rad stakar det sig på enligt mig;
'Vid chefens egna ögonglas'
(en stavelse för mycket)
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake