Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är det?

Vem är det som sitter därinne
och avundsamt sliter och gnager och tär?
Mitt i sommarens grönskande lycka:
plötsligt så bara sitter han där.

Han spelar sin sorgliga visa
på flöjten han byggt
utav tårar och blod
De som handlar om mörker och stup
och som aldrig har flutit
på glädjens flod




Bunden vers (Rim) av Stigi Skog
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-30 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog