Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku?


syndigt?

33 år yngre

jag låtsas som ingenting

vibbar till tusen




Övriga genrer av Madeleine Richter
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-30 23:10



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ja men visst. Bara att njuta! :o)))
2013-07-01

  Lars Hedlin
Härligt att få känna....
2013-07-01

  Katinka VIP
Syndigt, härligt. Bra haiku
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter