Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknad


inga ord

Inte ett enda ord
på flera dagar

ingenting som visar
att du lever eller
existerar

bara en tröttsam tystnad
som irriterar och gör ont.

var är du?
vad gör du?

mår du bra
eller mår du lika illa
som jag?

jag behöver veta...
jag vill veta...

du är och förblir
en bit av mitt
gråa underliga liv




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-01 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Äkta.
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP