Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bränd

du måste visa
att du inte vill bränna den sand som läcker
ur sprickan

att du också får plats där inne
under fasaden

att allt som aldrig sades
redan blivit hört


för visst är det så att han hoppas
men den brände vet aldrig säkert
och kommer aldrig att fråga
aldrig be
om ett svar

så du måste visa honom
igen
och igen




Fri vers av Mattias C
Läst 300 gånger
Publicerad 2013-07-01 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C