Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen Erotiskt kontor


Under the table

I skydd av den nedtonade takbelysningen,

videokanonens brusande fläkt,

powerpointbildernas braskande revy,

föredragandens entoniga framställning,

linjediagrammens affärsmässiga illustrationer:

Sker möten knä mot knä

under sammanträdesbordets

hemlighetsfulla dunkel

bekräftat av löftesrika handtryckningar

till svar på välkommen beröring

lätt, men ändå tydlig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Stigi Skog
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-02 10:35



Bookmark and Share


  Anita Westin
Gillar det samtida anslaget i din text. Projektorer och konferensmiljö. Som man inte direkt kopplar till ett romantiskt möte!
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog