Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG MINNS .........

Jag minns
barndomens trygghet

barnahanden
i den stora varma pappahanden

Äventyret
tältet som restes på okänd mark

familjen sida vid sida
för nattens sömn

Mot örat
prasslet från markens djur

obekanta läten
skrämmande ljud

En ugglas
rop i natten

myggornas
inande sök efter blod

Och morgonens
uppvaknande

myggklådan
hur skönt att klia

Morgonmålet
i den tidiga

råkalla luften
ännu ej uppvärmd

Nedtagningen
av tältet

resan vidare
mot nya äventyr




Fri vers av Palett
Läst 367 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-07-02 12:13



Bookmark and Share


  Tino
Underbar! Väcker små minnen
2013-10-23

  Lars Hedlin
Fina minnen
2013-07-18

    ej medlem längre
Du målar en vacker tavla med dina ord.
2013-07-14

  Bibbi VIP
Så fängslande.
2013-07-10

  Lindha W Gustavsson
Fantastisk nostalgitripp, jättebra!
2013-07-09

  Heikki Hellman
Jag har likadana kära minnen. Tack för din påminnelse!
2013-07-04

  aol
tack för din dikt den ger mej så fina bilder,
2013-07-03

    ej medlem längre
"tältet som restes på okänd mark"
Talande om det ovanliga: camping i naturen.
2013-07-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ut och campa...fina minnen, trots myggorna...
2013-07-02

  Alva Johnsson VIP
Det vaggar trygghet, som följer en hela livet.
Dina ord skapar bilder och inspiration.
Tack!
2013-07-02

  Bo Himmelsbåge
Wov ...! ... javisst, hade friluftslivet sin härliga tjusning ... man kom så Nära Naturen ... med alla dofter ... ljud o synintryck ... o DÅ ... tältade nästan alla ... inga stora flådiga husvagnar med TV, förtält o alla bekvämligheter ...!
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett