Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2013....


Vi är alla paradisfåglar.....



Vi bygger vår lövsal
vår illusion
smyckar den omsorgfullt
med händelser ur våra "intressanta" liv


och fyller den med saker

prylar
ting
sedlar
och
kroppar

sen
dansar vi parningsdansen

och

hoppas


att få befrukta
eller
på att bli befruktad

eller åtminstone

att få
bekräftelsen

vi alla

behöver









Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-02 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP