Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång på färden

Fågel på mitt fönsterbläck,
sjunger så ljuvt, flera dagar
i sträck,

medan vinden jagar
svävande hökar
hans stämma ökar
sin gälla klagostrof.

jag är ej en filosof,
men jag tror hans sång
här på färden,
kan bevisa skönheten i världen.




Fri vers (Fri form) av Hampus Byström
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-02 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampus Byström
Hampus Byström