Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga gråskalor under ytan

de ville förpassa mig
till tunnlar
blötlagda bindor
som dödar stjärnorna
sanddynor som
greppar och drar
sakta, sakta
knappt att du märker
nedgången
jag skulle bli kastad
i diket

men idag kan jag le
ja - skrocka
över gropen jag låg i

så dramatisk man kan låta...
...blott en meter under jord




Fri vers av Mattias C
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-04 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C