Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånade ord som finns kvar hos mig


Det är alltid något fel på en kvinnokropp

När känslorna är lagda
med hatten på hyllan
skorna slängda vid dörren
och lampan släckt

spelar inget någon roll




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-04 14:29



Bookmark and Share


  Connie
Kan bara hålla med föregående talare. Vi är perfekta varelser!
2014-08-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja det är så många som hela tiden klagar, på kvinnors kroppar, förtärandes era/deras självbild.

I själva verket är det aldrig något fel på en kvinnokropp, men inte bara hennes kropp är felfri, även hennes hjärta, hennes känslor, hennes viljor, hennes tyckanden och hennes sinne

andas pur perfektion.

Gudinnor, är vad Ni är.

2014-04-13

    ej medlem längre
Aldrig fel
:)
2013-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment