Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till C

skriver dig i brandgula ringar, i bakgrunden
en böj med endast en tåhätta avsmalnad svart
genom schaktet ljus
men guldet - guldet

det låter som om jag inte tvättade mig och
balettflickan golvad i första ronden i en
oläslig del av staden
steg - metall - asfalt

det tar inte slut det gräver efter sprucken
keramik under konsertens flammiga plankor
flyg fula fluga flyg
i kritstreck

2013-07-04




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-04 15:17



Bookmark and Share


  Gerd Vading
Du skiver så fantasifullt och jag blir så nyfiken på denna C,
som får en sådan text. Det tycks handla om musik.
Även om jag inte förstår den, så tar jag den till mig.
2013-07-15

  Stigi Skog
Guldet, det står för så mycket, har kommit på mej själv att skriva om det, ett starkt uttryck som du sänder starka vibrationer med, i varje fall till mej.
Näst sista versen förstår jag inte riktigt hur den hör till det andra, den kanske kunde utgå?
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin